15 izvirnih idej za božična darila – Beesmetic

Dejstvo, da tole bereš, verjetno pomeni, da se soočaš z dilemo, kaj podariti za darilo svoji dragi osebi. Ne skrbi, tudi sama sem se v preteklosti večkrat znašla pred to zagato. Do zadnjega trenutka sem čakala, da bi se mi porodila ideja, kaj podariti. Na koncu mi je zmanjkalo časa in sem v paniki kupila nekaj trapastega le zato, da sem nekaj dala od sebe. Da se to ne bi ponovilo, si od takrat skozi celo leto zapisujem ideje in darila začnem pripravljati v naprej.

Tokrat sem se odločila, da svojih najboljših 15 idej za božična darila podelim s tabo. Morda te navdihnem, da tudi ti kaj od naštetega podariš svojim dragim. Že v naprej te opozarjam, da ideje niso običajna, dolgočasna darila, pač pa so domiselna in zabavna. Morda nekatera zahtevajo malo več časa za pripravo, a so vredna vsake minute!

1. Bon za fotografiranje

Krasno darilo, ki ga lahko obdarovanec, ki ga bo prejel, izkoristi za družinsko fotografiranje, fotografiranje s prijateljem/ico, partnerjem ali pa za individualno fotografiranje. Nastanejo profesionalne fotografije, primerne za objave, za v okvir ali obujanje spominov še leta pozneje.

2. Lov na zaklad

Tole je preskušeno zelo zabavno darilo, ki je vsekakor primerno tudi za odrasle! Ustvariš ga tako, da izdelaš določeno število kartic z namigi ali ugankami, kje se skriva naslednja kartica. Nato jih skriješ po hiši ali okoli hiše, na zadnji postaji pa osebo pričaka zaklad oziroma darilo.

3. Najljubša slaščica

Kdo ne bi bil vesel svojih najljubših mafinov, brownijev, torte ali piškotov? Poceni darilo, ki vedno nariše nasmeh na obraz.

4. Medeno razvajanje za brbončice in za kožo

V tem hitrem svetu si ljudje premalokrat vzamejo čas zase. S tem darilom osebo opomni, da si zasluži oddih. Izkušnjo medenega razvajanja, s katero sebe postavi na prvo mesto. Naj razvaja svoje brbončice s kvalitetnim slovenskim medom, svoji koži pa privošči kakovostno nego z vlažilnim medenim serumom. Najdeš ga TUKAJ.

5. Bon za nekaj, kar si že dolgo želi…

… tečaj tujega jezika, jahanje konja, tečaj za učenje inštrumenta, za slikanje, za tattoo, masažo, šivalni tečaj, tečaj kaligrafije, ustvarjanja iz gline, plezanja, karto za gledališče, tečaj potapljanja, skok s padalom, bungee jumping…

6. Pesem

Preden pomisliš, da moraš biti za to talentiran pesnik, naj ti povem, da nimam v mislih nekakšne pesniške mojstrovine. Pač pa nekaj za zabavo, le nekaj rim najdeš in jih sestaviš v verze. Ter osebi polepšaš dan.

7. Fotoknjiga

Če osebo poznaš že dlje časa, lahko iz arhiva izbrskaš kakšne skupne fotografije. Natisni jih ter jih nalepi v knjigo. Pod fotografije lahko dodaš še kakšne komentarje, misli in zraven kaj pobarvaš ali narišeš.

8. Bon za izlet v …

…hribe, na obalo, v park cvetja, na ogled gradu, galerije in podobno. Kamorkoli, kjer misliš, da bi bilo obdarovancu všeč.

9. Najljubša roža

Kaktus, božična zvezda, orhideja, morda bambus, kakšna zelena sobna rastlina? Ali le šopek rezanega cvetja. Ali semena za sončnice, ki bodo vrt krasile še celo poletje.

10. Kviz

Z vprašanji o kakšni tematiki, ki jo ima oseba rada ali vprašanji, ki se navezujejo na kakšne dogodke in spomine, ki sta jih skupaj doživela. Na koncu za uspešno opravljen kviz pripravi nagrado.

11. Seznam razlogov, zakaj imaš osebo rad

Tole sem enkrat podarila svoji mami in jo je zares ganilo. V pismu napišeš vse razloge, zakaj je oseba najboljša mama / oče / punca / fant / prijatelj/ica na svetu. Vsak razlog lahko napišeš tudi na svojo kartico in dodaš kakšne fotografije ali risbe.

12. Personalizirana majica s fotografijo / motivom / napisom

Tu so možnosti neskončne. Na majico lahko napišeš kaj lepega ali zabavnega ter dodaš fotografijo ali motiv.

13. Film

V kakšnem enostavnem programu za montiranje videov lahko skupaj združiš kakšne posnetke in fotografije od obdarovanca in ustvariš čudovit film, ki bo obudil spomine na preteklost.

14. Playlist

Izberi nekaj pesmi, za katere misliš, da bi bile obdarovancu všeč. Ali pa zberi kakšne nostalgične pesmi. Pesmi iz preteklosti, na katere sta včasih skupaj pela, plesala, jih poslušala, ko sta se peljala na izlet…

15. Komplet medenih balzamov

V teh hladnih dneh so pogosta težava razpokane ustnice. Balzam za ustnice je zato darilo, ki pride prav čisto vsaki osebi. Podari komplet treh ultrabogatih naravnih balzamov z izvlečkom slovenskega medu. Najdeš ga TUKAJ.

Upam, da sem ti dala kakšno idejo za čudovito božično darilo. Želim ti krasen december in lepe praznike! // Rebeka 💜

Leave a comment

Minimum 4 characters