BREZPLAČNA POŠTNINA za vsak nakup nad 50€!

×

E-knjige

BREZPLAČNE E-KNJIGE

Pridružite se Beesmetic zgodbi in odkrijte nasvete, recepte in novo znanje o negi kože, sestavinah in koristih čebeljih produktov. Pripravili smo že nekaj brezplačnih e-knjig, ki so vam na voljo spodaj.

OSNOVNI KORAKI NEGE KOŽE, KI MORAJO BITI V VAŠI RUTINI

V brezplačnem vodiču so zbrane osnovne informacije o negi kože. Te bodo tako začetnicam pri negi kože kot bolj izkušenim uporabnicam pomagale postaviti temelje rutine nege kože.

Vpišite svoje ime in email naslov spodaj, mi pa vam bomo poslali brezplačen vodič, ki vas bo vodil pri vzpostavitvi rutine nege kože.

5 POLETNIH RECEPTOV NARAVNE KOZMETIKE

Združite ljubezen do priprave domače kozmetike, moč narave in učinkovite recepte ter pričarajte edinstveno naravno kozmetiko. 

V e-knjigi se skrivajo recepti:

  1. Masažno olje
  2. Čistilna pena
  3. Ognjičevo mazilo
  4. Glinena maska z medom
  5. Čokoladni balzam za ustnice

Vpišite svoje ime in email naslov spodaj. V nekaj minutah bo v vašem poštnem nabiralniku poletno obarvana knjižica z recepti za naravno kozmetiko.

ZBIRKA 10-IH RECEPTOV Z MEDOM

V e-knjigi smo zbrali 10 receptov, obogatenih s slovenskim medom. Vse od zajtrkov, prigrizkov, glavnih jedi in sladic. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase. Želimo vam prijetno sladkanje z domačimi dobrotami iz medu!

Vpišite svoje ime in mail spodaj, mi pa vam bomo poslali e-knjižico desetih receptov z medom.