Naša Zgodba – Beesmetic

Naša Zgodba

Vse se je začelo na cvetočih travnikih neokrnjene narave Dolenjske, kjer se je s čebelarstvom ukvarjal že Rebekin pradedek. Pri tem mu je večkrat pomagala tudi njena babica in ljubezen do čebel prenesla tudi nanjo. Tudi Larsen je že kot deček pomagal pri točenju medu, Maja pa se je o čebelah učila na čebelarskem krožku. Trije ljubitelji čebel smo dolgo obiskovali isto gimnazijo, ne da bi vedeli drug za drugega, dokler se nam niso poti prekrižale na podjetniškem krožku. Tam smo sprva delali vsak na svoji ideji, a prijatelji smo ostali tudi, ko smo zaključili gimnazijo in začeli študirati na različnih fakultetah. Takrat smo dobili idejo, da bi iz te tradicionalne slovenske panoge – čebelarstva – naredili nekaj več. Znanje o kozmetiki smo združili s tradicijo čebelarstva in tako je nastala čebelja kozmetika Beesmetic.

To pa ni le navadna kozmetika. Je izkušnja, ki ti v tem hitrem svetu pričara edinstven trenutek, ki je namenjen le tebi. Je doživetje, ki ti v svetu, prepolnem nerealnih pričakovanj, pomaga, da se sprejmeš v svoji najbolj pristni obliki in se zaveš, da si dovolj točno takšna, kot si. V stalnem stremenju k izpolnitvi ciljev ti omogoči, da za trenutek pozabiš na skrbi in se prepustiš sedanjemu trenutku. Je medena izkušnja, s katero sebe postaviš na prvo mesto, se zaveš svoje vrednosti in se z novim zagonom podaš v svet. In namenjena je tebi – uspešni, močni in ambiciozni ženski.

Uspeh, osebnostna rast in lepa koža imajo nekaj skupnega. Za vse je potreben čas in proces. V tem hitrem tempu življenja pa bi večkrat radi takojšnje rešitve. Pri Beesmeticu želimo spremeniti to miselnost in spodbujati vztrajnost. Namesto površinskih rešitev se vračamo k temeljem, tako pri zdravem odnosu do samega sebe, kot do nege kože.

MOČ ČEBELJIH PRODUKTOV:
Med in čebelji vosek sta polna vitaminov, mineralov in antioksidantov. Med v sebi skriva neverjetne protivnetne lastnosti in kožo vlaži, nahrani in neguje, čebelji vosek pa jo obnovi, zaščiti in ji daje elastičnost. Čebelji produkti tako predstavljajo ključ do zdrave in sijoče kože.

V KAJ VERJAMEMO

  • Spodbujanje čebelarstva: Podpiramo lokalne čebelarje, saj čebelje pridelke kupujemo le od njih. S tem pomagamo tudi čebelam, ki so za ljudi tako zelo pomembne.
  • Trajnostnost: Ker spoštujemo naravo, se trudimo in stremimo k temu, da bi bila vsa embalaža narejena iz biorazgradljivih materialov ali materialov, primernih za ponovno uporabo. 
  • Naravno, lokalno: V izdelkih uporabljamo izključno naravne sestavine, ki jih, če je le mogoče, dobivamo od lokalnih proizvajalcev. 
  • Transparentnost: Ljudem povemo za čem stojimo, kaj uporabljamo pri svojem delu in kako delamo. Trdno stojimo za svojim mnenjem in vrednotami, ki jih skozi spletne kanale predajamo svojim sledilcem. 

Beesmetic ustvarjava...

Rebeka Udvanc

Vodja marketinga

Maja Gazvoda

Vodja vizualne podobe podjetja

Bodite vedno obveščeni

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

Please wait...

Hvala, da ste se pridružili medeni zgodbi Beesmetic. 

POMEMBNO: S klikom na gumb potrjujem, da želim prejemati e-sporočila z recepti, nasveti, novimi ponudbami in podobnimi vsebinami, povezanimi s poslovanjem Beesmetica. Več info na pogoji poslovanja

KONTAKTIRAJTE NAS

Dobrava 19, 8211 Dobrnič
Tel.: +386 40 837 302
Email: rebeka@beesmetic.com

BODITE VEDNO OBVEŠČENI

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

Please wait...

Hvala, da ste se pridružili medeni zgodbi Beesmetic. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Stranska vas 83, Žužemberk 8360
Call: +386 31 750 935
Email: info@beesmetic.com

Minimum 4 characters