Naša Zgodba – Beesmetic

Naša Zgodba

Vse se je začelo na cvetočih travnikih neokrnjene narave Dolenjske, kjer se je s čebelarstvom ukvarjal že Rebekin pradedek. Pri tem mu je večkrat pomagala tudi njena babica in ljubezen do čebel prenesla tudi nanjo. Tudi Larsen je že kot deček pomagal pri točenju medu, Maja pa se je o čebelah učila na čebelarskem krožku. Trije ljubitelji čebel smo dolgo obiskovali isto gimnazijo, ne da bi vedeli drug za drugega, dokler se nam niso poti prekrižale na podjetniškem krožku. Tam smo sprva delali vsak na svoji ideji, a prijatelji smo ostali tudi, ko smo zaključili gimnazijo in začeli študirati na različnih fakultetah. Takrat smo dobili idejo, da bi iz te tradicionalne slovenske panoge – čebelarstva – naredili nekaj več. Znanje o kozmetiki smo združili s tradicijo čebelarstva in tako je nastala čebelja kozmetika Beesmetic.

To pa ni le navadna kozmetika. Je izkušnja, ki ti v tem hitrem svetu pričara edinstven trenutek, ki je namenjen le tebi. Je doživetje, ki ti v svetu, prepolnem nerealnih pričakovanj, pomaga, da se sprejmeš v svoji najbolj pristni obliki in se zaveš, da si dovolj točno takšna, kot si. V stalnem stremenju k izpolnitvi ciljev ti omogoči, da za trenutek pozabiš na skrbi in se prepustiš sedanjemu trenutku. Je medena izkušnja, s katero sebe postaviš na prvo mesto, se zaveš svoje vrednosti in se z novim zagonom podaš v svet. In namenjena je tebi – uspešni, močni in ambiciozni ženski.

Uspeh, osebnostna rast in lepa koža imajo nekaj skupnega. Za vse je potreben čas in proces. V tem hitrem tempu življenja pa bi večkrat radi takojšnje rešitve. Pri Beesmeticu želimo spremeniti to miselnost in spodbujati vztrajnost. Namesto površinskih rešitev se vračamo k temeljem, tako pri zdravem odnosu do samega sebe, kot do nege kože.

MOČ ČEBELJIH PRODUKTOV:
Med in čebelji vosek sta polna vitaminov, mineralov in antioksidantov. Med v sebi skriva neverjetne protivnetne lastnosti in kožo vlaži, nahrani in neguje, čebelji vosek pa jo obnovi, zaščiti in ji daje elastičnost. Čebelji produkti tako predstavljajo ključ do zdrave in sijoče kože.

V KAJ VERJAMEMO

  • Spodbujanje čebelarstva: Podpiramo lokalne čebelarje, saj čebelje pridelke kupujemo le od njih. S tem pomagamo tudi čebelam, ki so za ljudi tako zelo pomembne.
  • Trajnostnost: Ker spoštujemo naravo, se trudimo in stremimo k temu, da bi bila vsa embalaža narejena iz biorazgradljivih materialov ali materialov, primernih za ponovno uporabo. 
  • Naravno, lokalno: V izdelkih uporabljamo izključno naravne sestavine, ki jih, če je le mogoče, dobivamo od lokalnih proizvajalcev. 
  • Transparentnost: Ljudem povemo za čem stojimo, kaj uporabljamo pri svojem delu in kako delamo. Trdno stojimo za svojim mnenjem in vrednotami, ki jih skozi spletne kanale predajamo svojim sledilcem. 

To smo mi! Beesmetic

Larsen Cundrič

Vodja ekipe

Sem Larsen, 20-letni študent na fakulteti za računalništvo in informatiko. Kadar mi poleg faksa in vodenja podjetja ostane še kakšna minutka zame, čas rad preživim v igranju družabnih iger in se ukvarjam z robotiko. Rad imam ekstremno pekočo hrano.

Rebeka Udvanc

Vodja marketinga

Posebna lastnost: Z jezikom se lahko dotaknem nosa. Moja vloga v podjetju: Sem razvijalka in izdelovalka produktov ter vodja marketinga, poleg tega skrbim, da nas ob delu vedno spremlja dobra glasba. Kaj je zame smisel življenja? Ko si s pravimi ljudmi, pozabiš na vse skrbi in si tam, v trenutku, brez ovir, svoboden. Česa se najbolj bojim? Moj največji strah…

Maja Gazvoda

Vodja vizualne podobe podjetja

Posebna lastnost: Imam enakomerno zvita mezinčka pod kotom 45°. Moja vloga v podjetju: Skrbim za vizualno podobo podjetja in marketing. Kaj je zame smisel življenja? Ustvariti nekaj, kar ostane za mano in bo tudi v prihodnosti imelo nek pozitiven vtis na okolje. Vedno strmim k ustvarjanju in spoznavanju novega. Česa se najbolj bojim? Da bi moji dvomi uničili nekaj, kar…

Bodite vedno obveščeni

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

KONTAKTIRAJTE NAS

Dobrava 19, 8211 Dobrnič
Tel.: +386 40 837 302
Email: rebeka@beesmetic.com

BODITE VEDNO OBVEŠČENI

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

KONTAKTIRAJTE NAS

Stranska vas 83, Žužemberk 8360
Call: +386 31 750 935
Email: info@beesmetic.com

BREZPLAČNA EKNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil e-knjižico 5 poletnih receptov naravne kozmetike. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters