Naša Zgodba – Beesmetic

Naša Zgodba

kako se je vse začelo

Pred več kot 30 leti je Rajin dedek Janez prinesel k hiši prvi čebelji panj. Roj divjih čebel je našel v gozdu med nabiranjem jurčkov. Panj je bil preprost, odrezan del debla, v katerem so si čebele naredile svoj dom. Dedku so tako prirasle k srcu, da je kmalu zatem zgradil svoj prvi čebelnjak in začel skrbeti za čebelje družine ter se sam naučil, kako delati z njimi. Svojo ljubezen do čebel pa je prenesel tudi na svoji vnukinji, ki sta že kot majhni pomagali pri čebelarskih opravilih in tako otroštvo preživeli obkroženi s čebelami.

Danes čebelarstvo vodi Rajin oče, ki je po dedkovi smrti prevzel čebelnjake. Pri točenju medu in vzdrževanju čebelnjakov pa pomaga cela družina. Tako dediščina živi naprej preko znanja in ljubezni, ki jo je dedek Janez prenesel na svoje potomce.

Zgodba o medeni kozmetiki se je začela, ko je Raja v srednji šoli naredila prvi balzam za ustnice. Tega je osnovala na čebeljih produktih, ki so jih imeli doma v izobilju, izvirnega recepta pa se držimo še danes. Z Rebeko sta se pridružili podjetniškemu krožku, svoje izdelke ljudem ponujali na stojnicah ter se prijavili na državno podjetniško tekmovanje Popri, kjer sta povsem nepričakovano zmagali, se uvrstili na svetovno podjetniško tekmovanje Genius Olympiad v Ameriki ter še tam pobrali drugo medaljo. Takrat sta bili dokončno prepričani, da je njuna ideja prava. Združili sta njuno znanje o kozmetologiji, rastlinah in čebelah ter izdelali produkte, ki vam jih ponujamo danes. Ekipi sta se pridružila še Larsen in Maja ter poskrbela, da je naša ekipa zares popolna. Naše poslanstvo je, da iz darov, ki nam jih daje narava, ljudem ponudimo učinkovite izdelke, ozavestnimo ljudi o prednostih naravne kozmetike ter jih prepričamo, da je vredno podpirati čebelarje in s tem pomagati ohanjati naravo.

V KAJ VERJAMEMO

  • Moč skupinskega dela: Verjamemo v timsko delo, kjer  lahko z nasprotujočimi si mnenji vzpodbudimo rast novih idej. Skupaj eden drugega spodbujamo in si dajemo motivacijo. 
  • Tradicija: Z medom in voskom iz domačega čebelnjaka  izdelujemo izdelke in s tem ohranjamo tradicijo čebelarjenja in širimo zavedanje o pomenu čebel.
  • Naravno, razumljivo in lokalno: Uporabljamo surovine, ki so blizu uporabnikom, uporabljamo malo sestavin, tiste ki jih so učinkovite in naravne. Verjamemo v moč naših izdelkov, da lahko iz naravnih sestavin izvabimo najboljše in to ponudimo našim kupcem.
  • Transparentnost: Ljudem povemo za čem stojimo, kaj uporabljamo pri svojem delu in kako delamo. 

To smo mi! Beesmetic

Larsen Cundrič

Vodja ekipe

Sem Larsen, 20-letni študent na fakulteti za računalništvo in informatiko. Kadar mi poleg faksa in vodenja podjetja ostane še kakšna minutka zame, čas rad preživim v igranju družabnih iger in se ukvarjam z robotiko. Rad imam ekstremno pekočo hrano.

Raja Kužnik

Vodja proizvodnje

Posebna lastnost: Alergična sem na čebele, pa sem kljub temu čebelarka. Moja vloga v podjetju: Sem vodja proizvodnje, izdelovalka in razvijalka produktov in skrbim, da so v ekipi vedno vsi siti. Kaj je zame smisel življenja? Početi stvari, v katerih uživam v družbi ljudi, ki jim imam rada. Česa se najbolj bojim? Da bi skočila na luni in ne bi…

Rebeka Udvanc

Vodja marketinga

Posebna lastnost: Z jezikom se lahko dotaknem nosa. Moja vloga v podjetju: Sem razvijalka in izdelovalka produktov ter vodja marketinga, poleg tega skrbim, da nas ob delu vedno spremlja dobra glasba. Kaj je zame smisel življenja? Ko si s pravimi ljudmi, pozabiš na vse skrbi in si tam, v trenutku, brez ovir, svoboden. Česa se najbolj bojim? Moj največji strah…

Maja Gazvoda

Vodja vizualne podobe podjetja

Posebna lastnost: Imam enakomerno zvita mezinčka pod kotom 45°. Moja vloga v podjetju: Skrbim za vizualno podobo podjetja in marketing. Kaj je zame smisel življenja? Ustvariti nekaj, kar ostane za mano in bo tudi v prihodnosti imelo nek pozitiven vtis na okolje. Vedno strmim k ustvarjanju in spoznavanju novega. Česa se najbolj bojim? Da bi moji dvomi uničili nekaj, kar…

Bodite vedno obveščeni

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

KONTAKTIRAJTE NAS

Stranska vas 83, Žužemberk 8360
Tel.: +386 31 750 935
Email: info@beesmetic.com

BODITE VEDNO OBVEŠČENI

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

KONTAKTIRAJTE NAS

Stranska vas 83, Žužemberk 8360
Call: +386 31 750 935
Email: info@beesmetic.com

BREZPLAČNA E-KNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil knjižico z medenimi recepti. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters