Naša Zgodba – Beesmetic

Naša Zgodba

Vse se je začelo na cvetočih travnikih neokrnjene narave Dolenjske, kjer se je s čebelarstvom ukvarjal že Rebekin pradedek. Pri tem mu je večkrat pomagala tudi njena babica in ljubezen do čebel prenesla tudi nanjo. Majin prvi stik s čebelarstvom pa je bil v osnovni šoli, kjer je obiskovala čebelarski krožek. Najine poti sta se prekrižali v gimnaziji na podjetniškem krožku. Tam sva sprva delali vsaka na svoji ideji, prijateljici pa sva ostali tudi, ko sva zaključili gimnazijo in začeli študirati na različnih fakultetah. Takrat sva dobili idejo, da bi iz te tradicionalne slovenske panoge – čebelarstva – naredili nekaj več. Znanje o kozmetiki sva združili s tradicijo čebelarstva in tako je nastala medena kozmetika Beesmetic.
To pa ni le navadna kozmetika. Je izkušnja, ki ti v tem hitrem svetu pričara edinstven trenutek, ki je namenjen le tebi. Je doživetje, ki ti v svetu, prepolnem nerealnih pričakovanj, pomaga, da se sprejmeš v svoji najbolj pristni obliki in se zaveš, da si dovolj točno takšna, kot si. V stalnem stremenju k izpolnitvi ciljev ti omogoči, da za trenutek pozabiš na skrbi in se prepustiš sedanjemu trenutku. Je medena izkušnja, s katero sebe postaviš na prvo mesto, se zaveš svoje vrednosti in se z novim zagonom podaš v svet. In namenjena je tebi – uspešni, močni in ambiciozni ženski.

Uspeh, osebnostna rast in lepa koža imajo nekaj skupnega. Za vse je potreben čas in proces. V tem hitrem tempu življenja pa bi večkrat radi takojšnje rešitve. Z Beesmeticom želiva spremeniti to miselnost in spodbujati vztrajnost. Namesto površinskih rešitev se vračava k temeljem, tako pri zdravem odnosu do samega sebe, kot do nege kože.

MOČ ČEBELJIH PRODUKTOV:
Med, čebelji vosek in propolis so polni vitaminov, mineralov in antioksidantov. Med v sebi skriva neverjetne protivnetne lastnosti in kožo vlaži, nahrani in neguje, čebelji vosek pa jo obnovi, zaščiti in ji daje elastičnost. Čebelji produkti tako predstavljajo ključ do zdrave in sijoče kože.

V KAJ VERJAMEVA

  • Kvaliteta, učinkovitost: Kozmetične izdelke izdelujeva v sodelovanju s strokovnjaki na področju farmacije. Skupaj skrbimo, da so naše formulacije narejene premišljeno in profesionalno.
  • Spodbujanje čebelarstva: Podpirava slovenske čebelarje, saj čebelje pridelke kupujeva le od njih. 
  • Trajnostnost: Ker spoštujeva naravo, stremiva k vse večji uporabi biorazgradljivih materialov ali materialov, primernih za ponovno uporabo. 
  • Naravno, lokalno: V izdelkih uporabljava naravne sestavine, ki jih, če je le mogoče, dobivava od lokalnih proizvajalcev. 
  • Transparentnost, odgovornost: Ljudem poveva, za čem stojiva, kaj uporabljava pri svojem delu in kako delava. Trdno stojiva za svojim mnenjem in vrednotami, ki jih skozi spletne kanale predajava svojim sledilcem. 

Beesmetic ustvarjava...

Rebeka Udvanc

Vodja marketinga

Maja Gazvoda

Vodja vizualne podobe podjetja

Bodite vedno obveščeni

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

Please wait...

Hvala, da ste se pridružili medeni zgodbi Beesmetic. 

POMEMBNO: S klikom na gumb potrjujem, da želim prejemati e-sporočila z recepti, nasveti, novimi ponudbami in podobnimi vsebinami, povezanimi s poslovanjem Beesmetica. Več info na pogoji poslovanja

KONTAKTIRAJTE NAS

Dobrava 19, 8211 Dobrnič
Tel.: +386 40 837 302
Email: rebeka@beesmetic.com

BODITE VEDNO OBVEŠČENI

Vpiši email naslov, da boš redno obveščen/a o najboljših receptih in koristnih nasvetih!

Please wait...

Hvala, da ste se pridružili medeni zgodbi Beesmetic. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Stranska vas 83, Žužemberk 8360
Call: +386 31 750 935
Email: info@beesmetic.com

Minimum 4 characters