BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 35€.

×

Paket Bogastvo okusov – kremni med in balzam za ustnice

15,70 

Kremni med z bogato aronijo in cvetnim prahom ter medeni balzam sivka, ponuja popolno paleto dišav, okusov in nege.

V naši zavezi o sodelovanju s slovenskimi čebelarji smo se povezali s čebelarstvom Mr.Bee in ustvarili sladke darilne paketke, ki jih bo vesel vsak ljubitelj medenih dobrot. Kremni med poskrbi za posebno razvajanje brbončic, medtem ko Medeni poljubčki z okusom sivke poskrbijo za negovane in zaščitene ustnice. 

PAKET VSEBUJE:

  • Balzam za ustnice MEDENI POLJUBČKI – sivka 
  • Kremni med MEDENI ŠOPEK vsebuje cveti prah 
  • Kremni med LEPA ARONIJA vsebuje liofilizirano aronijo

Za osnovo kremnega medu Mr.Bee uporabi kristaliziran cvetlični med, ki ga z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu 4-5 dni po predpisanem tehnološkem postopku, da na koncu dobi fino kremasto strukturo. Tej osnovi so nato dodane začimbe, praženi oreščki ali liofilizirano sadje, ki obogatijo okus in zagotovijo posebno gurmansko izkušnjo.  Medu v procesu mešanja ni nič odvzetega, prav tako ni prav nič segrevan in zato ohrani svoje naravne lastnosti. 

Med prideluje in polni: Nika Poslek s.p.; Mr.Bee, Mariborska ulica 45, 2314 Zgornja Polskava

Vsakemu balzamu Medeni poljubčki so dodane kapljice medu, ki pomagajo pri hitrejšemu celjenju ranic in regeneraciji kože. To je edini balzam, ki ga potrebujete v žepu ali torbici v prihajajočih hladnih dneh.

Darilni komplet pride zapakiran v kartonasto darilno škatlo z naravnim polnilom. Zaprt je s prelepko in znakom Beesmetic. Tako je škatla lično zapakirana in pripravljena, da z njo obdarite svoje najbližje ali sami sebe 😉

Kaj menijo uporabniki?

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja