Pogoji poslovanja – Beesmetic

Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Beesmetic d.o.o, preko spletne trgovine www.beesmetic.com, in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini urejata s temi splošnimi pogoji.

Cene in načini plačila

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila. Po naročilu dobite na vaš elektronski naslov predračun. Po plačilu predračuna začne teči rok dobave.
Plačilo je možno s prednakazilom ali pa po plačilu preko PayPal.

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN/SEPA.
Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net…), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji.

Obdelava naročila, prevzem in dostava

Beesmetic d.o.o bo vsak delovni dan obdelal sprejeta naročila do 18. ure in jih oddal v odpremo. Kupec prejme naročene proizvode v najkrajšem možnem času.
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu plačila.

Predvideni rok dostave za vse izdelke iz ponudbe, ki so na zalogi je 5 dni. Če izdelka ni na zalogi, pa je predviden rok do 14 dni.

Cena dostave je 2,50€. Ob nakupu vrednosti za 35€ ali več je poštnina brezplačna.

Imate tudi možnost osebnega prevzema na naslovu podjetja Beesmetic d.o.o.. Vsak delovni dan lahko prevzamete vaše že plačano naročilo (preko predračuna ali PayPal-a) med 16. in 17. uro.

Preklic naročila

Kupec lahko prekliče naročilo do 14. ure isti dan oz. do naslednjega dneva, če je naročilo oddano po 14. uri po elektronski pošti. Za preklic naj se kupec obrne na podjetje in sicer jim napiše email (rebeka@beesmetic.com) v katerem je jasno navedeno, da želi preklicati oddano naročilo.

Pravica do odstopa od nakupa

Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe ali naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano in v morebitni originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu.

Vračanaje

Če je kupec od naročila pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR.
V primeru, če ste naročili neustrezen izdelek ali z njem niste zadovoljni in ga želite vrniti na sedež našega podjetja vas prosimo, da izdelek vključno z embalažo vrnete v prvotnem stanju. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da kupnine ne vrnemo.

Pravno varstvo

Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji.

Varovanje podatkov

Www.beesmetic.com se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naročnika/kupca.
V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo, nam pošljite sporočilo na rebeka@beesmetic.com.
Oddaja in potrditev naročila hkrati pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Podjetje Beesmetic d.o.o se bo trudilo, da bodo spletne vsebine točne in ažurne ter ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Vse ostale informacije o varovanju osebnih podatkov najdete na https://www.beesmetic.com/privacy-policy/

Piškoti

Z uporabo spletne trgovine www.beesmetic.com se strinjate z uporabo piškotov na vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani (katere izdelke ste dodali v košarico, ali ste že prijavljeni, katere nastavitve ste izbrali, itd.)

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako
bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Minimum 4 characters