BREZPLAČNA POŠTNINA za vsak nakup nad 50€!

×

Pogosta vprašanja

VPRAŠANJA V ZVEZI Z NAROČILI IN DOSTAVO

Stroški za pošiljanje, ki vključujejo dostavo in transportno embalažo znašajo 4,0€ na paket. Ob naročilu izdelkov v vrednosti 50€ ali več, vam stroške pošiljanja častimo mi.

Naročen in plačan paket boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni od naročila. Pakete odpošiljamo vsak dan od ponedeljka do petka in si prizadevamo, da so čim prej pri vas.

Osebi prevzem je možen le po predhodnem individualnem dogovoru. Če ste prepričani, da želite naročilo osebno prevzeti, v takšnem primeru ne oddajajte spletnega naročila, ampak nam pišite direktno na maja@beesmetic.com ali pokličite na 068 137 698 in vse se bomo zmenili.

To lahko storite po predračunu (UPN nalogu) ali preko Paypala. Način plačila izberete ob zaključku nakupa.

Seveda, pišite na maja@beesmetic.com ali pokličite na 068137698 in z veseljem vam bomo pomagali.

Po uspešno opravljenem naročilu vam bomo poslali e-mail, ki potrjuje sprejem naročila. V njem so vidni tudi naročeni izdelki in cena naročila. Če maila ne najdete, preverite še promocije in vsiljeno pošto, saj včasih mail zaide tudi tja.

Razlogov je lahko več. Preverite, če ste kodo pravilno črkovali. Možno je, da je koda že potekla ali pa je izdelek, ki ste ga dodali v košarico, že v akciji in zato nanj koda ne deluje. Možno je tudi, da ima koda poseben pogoj (npr. minimalni znesek naročila 15€). Preverite, če vaše naročilo izpolnjuje vse pogoje. Če problema ne uspete rešiti, nas kontaktirajte na  maja@beesmetic.com ali pokličite na 068137698.

SPLOŠNA VPRAŠANJA

Da, prodajna mesta Beesmetic izdelkov najdeš TUKAJ.

Če želite od nakupa odstopiti, morate to v roku 14 dni po prevzemu naročila sporočiti na maja@beesmetic.com. Kupljene izdelke morate nato vrniti na naslov Beesmetic d.o.o. Dobrava 19, 8211 Dobrnič. Izdelki morajo biti neodprti in v originalni embalaži, priložite tudi kopijo računa. Stroške poštnine vračila izdelkov je dolžan kriti kupec. Več o tem si lahko preberete v Pogojih poslovanja, pod točko 19.

Pišite nam na rebeka@beesmetic.com in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.