100% Naravno – Beesmetic

100% Naravno

Želimo vam ponuditi varne izdelke, ki so narejeni iz domačega čebeljega voska in medu ter iz drugih naravnih sestavin, kot so mandljevo olje, kokosovo maslo in olivno olje. S tem vam ob vsej poplavi kozmetičnih produktov z vprašljivimi sestavinami ponujamo naravno alternativo, s katero se skupaj vračamo h koreninam in uporabljamo to, kar nam ponuja naša narava.

Čebelji vosek in med sta povsem naravna pridelka čebel z neskončnimi možnostmi uporabe. Predvsem v kozmetičnih pripravkih sta bila cenjena že pri starih Rimljanih in Grkih, opisoval pa jih je že Hipokrat 460 let pred našim štetjem. 

Žal pa so v prejšnjem stoletju njuno uporabo izpodrinili številni umetno sintetizirani produkti, ki imajo nižjo ceno proizvodnje. Ti produkti, kot so na primer vazelin in parafin, so derivati petroleja. Raziskave so pokazale, da lahko delujejo kancerogeno in se za nego kože sploh ne bi smeli uporabljati.

Zato je naše glavno vodilo, da so naši izdelki narejeni iz varnih sestavin, ki nam jih daje narava.

BREZPLAČNA E-KNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil knjižico z medenimi recepti. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters