V Sodelovanju – Beesmetic

V Sodelovanju

Sodelujemo s čebelarstvom Kužnik, ki nas preskrbuje s čebeljimi produkti. Velik povdarek dajemo tudi na povezovanju z mladimi fotografi in ustvarjalci video vsebin. Zavedamo se, da mladi potrebujemo izkušnje, s takimi sodelovanji pa jim dajemo priložnosti, da preko različnih projektov svoje delo predstavijo tudi drugim ljudem.

Do sedaj so z nami sodelovali:

Špela Skubic:  Za nas je ustvarila sedanje etikete izdelkov, ki preprosto, a učinkovito približajo izdelke uporabnikom.  S svojim izurjenim očesom pa je poskrbela, da na vsaki fotografiji naši izdelki zasijejo.

Amadej Cekuta: Z njim sodelujemo že od samega začetka, ko so nas poznali kot Medeni butik Č’bela. Oblikoval nam je začetne etikete in fotografiral mnogo naših preteklih izdelkov. Z njegovim znanjem v videoprodukciji nam je pomagal ustvariti video, kjer prikazujemo dela ob domačem čebelnjaku. Poskrbel je tudi za atraktivno animacijo naše čebelice, ki jo lahko vidite v našem logu.

BREZPLAČNA E-KNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil knjižico z medenimi recepti. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters