BREZPLAČNA POŠTNINA za vsak nakup nad 50€!

×

Sestavine

Preberite, katere so glavne sestavine, ki jih uporabljamo v medeni kozmetiki Beesmetic in kakšne so njihove koristi za vašo kožo.

MED

To bogato sestavino je za lepo in sijočo kožo v svoji lepotni rutini uporabljala že Kleopatra. Ni čudno, saj ima med celo kopico pozitivnih lastnosti! Suha koža? Med jo bo navlažil. Poškodovana bariera in vneta koža? Naj jo pomiri med s svojimi protivnetnimi in antioksidativnimi učinki. Problematična koža? Tudi zanjo poskrbi med s svojim protimikrobnim delovanjem, poleg tega pa pospešuje celjenje ranic in zmanjšuje brazgotinjenje po aknah.

Kako med koristi vaši koži?

ODKRIJTE BALZAME ZA USTNICE Z MEDOM

PROPOLIS

Propolis je še ena čarobna sestavina, ki jo proizvajajo čebele. Zmanjšuje rdečico ter spodbuja naravno tvorbo kolagena (to je tista beljakovina, ki poskrbi za čvrsto in napeto kožo). Poleg tega deluje protimikrobno, protivnetno in pospešuje celjenje ranic, zaradi česar je odličen v boju proti aknam. Bogat je tudi z antioksidanti, ki ščitijo kožo pred prostimi radikali in fotostaranjem.

Kako propolis koristi vaši koži?

ODKRIJTE SERUM S PROPOLISOM

ČEBELJI VOSEK

Koži daje elastičnost in na njej naredi zaščitno plast, s čimer preprečuje da bi se ta izsušila, vendar ne zamaši por. Deluje aseptično, s čimer blaži razdraženo kožo in ščiti pred okužbami manjših ranic. Bogat je z vitaminom A, ki pomaga pri obnovi kože, saj je ključen pri izgradnji celic.

Kako čebelji vosek koristi vaši koži?

ODKRIJTE NEGO ZA USTNICE S ČEBELJIM VOSKOM

HIALURONSKA KISLINA

Poteši žejno kožo, saj jo intenzivno in globinsko navlaži ter zmanjša vidnost drobnih gubic. Igra pomembno vlogo pri zdravju kože, saj ohranja celice navlažene. Je naravno prisotna v našem telesu, a se s starostjo njena količina manjša, zato je koža s starostjo bolj suha in nagnjena h gubanju.

Kako hialuronska kislina koristi vaši koži?

ODKRIJTE SERUM S HIALURONSKO KISLINO

VITAMIN C

Če iščete vitamin, ki je ključen pri preprečevanju fotostaranja kože, je to vitamin C. V koži deluje antioksidativno in nevtralizira škodljive proste radikale. Spodbuja tudi tvorbo kolagena in izboljša elastičnost kože.

Kako vitamin C koristi vaši koži?

ODKRIJTE SERUM S TEMI KORISTMI

GLICERIN

Je sestavina rastlinskega izvora, ki se naravno nahaja v bioloških membranah v našem telesu, zato ga koža dobro prenaša. Ena od najboljših prednosti glicerina je vlaženje, saj je odličen vlažilec, ki nase veže še več vlage. Povečuje tudi elastičnost kože in ji daje sijaj, gladkost in lep videz.

Kako glicerin koristi vaši koži?

ODKRIJTE SERUM Z GLICERINOM

JOJOBINO OLJE

Zagotavlja dolgotrajno vlažnost kože, kožo zmehča, zgladi in zmanjša vnetja. Pripomore k obnovi in ohranjanju zdrave kože.

Kako jojobino olje koristi vaši koži?

ODKRIJTE NEGO ZA OBRAZ Z JOJOBINIM OLJEM

SKVALAN

Ta se naravno nahaja v človeškem sebumu in je izjemen vlažilec, hkrati pa povečuje prožnost kože.

Kako skvalan skvalan vaši koži?

ODKRIJTE SERUM S SKVALANOM

POLISAHARIDI SEMEN ALEKSANDRIJSKE SENE

Aleksandrijska sena je zdravilna rastlina, ki prihaja iz Indije. Skrivnost se nahaja v njenih semenih. Polisaharidi iz njenih semen imajo namreč podobno strukturo kot hialuronska kislina in nase vežejo do 1000x svoje teže vode. Na koži naredijo zaščitno plast in zaklenejo vlago v kožo. Delujejo tudi protimikrobno.

Kako polisaharidi semen aleksandrijske sene koristijo vaši koži?

ODKRIJTE SERUM S TEMI KORISTMI

OLJČNO OLJE

Je bogato z antioksidanti, ki preprečujejo fotostaranje kože. Kožo naredi mehko in jo nahrani z vitamini A, D, E in K. Hitro se vpije in okrepi koži lastno zaščitno bariero.

Kako oljčno olje koristi vaši koži?

ODKRIJTE BALZAME Z OLJČNIM OLJEM

KOKOSOVO MASLO

Odlična sestavina za razdraženo in izsušeno kožo na ustnicah, saj deluje kot emolient in pomaga popraviti zaščitno bariero kože. Poleg tega pomaga ohranjati kožo navlaženo, saj tvori zaščitno plast, ki preprečuje izhlapevanje vlage. Ima tudi protimikrobne in protivnetne lastnosti.

Kako kokosovo maslo koristi vaši koži?

ODKRIJTE BALZAME ZA USTNICE S TEMI KORISTMI

VITAMIN E

Ta vitamin je naravna komponenta celične membrane. Zmanjšuje fotokancerogeni učinek UV sevanja s svojo antioksidativno aktivnostjo, saj kožo ščiti pred prostimi radikali in prepreči oksidativne poškodbe celic.

Kako vitamin E koristi vaši koži?

ODKRIJTE BALZAME S TEMI KORISTMI