Larsen Cundrič – Beesmetic

Vodja ekipe

Brief info

Sem 21-letni študent na fakulteti za računalništvo in informatiko, ki obožuje ekstremno pekočo hrano. Rodil sem se na Nizozemskem v mestu Venray in tekoče govorim nizozemsko. 🇳🇱⁠

Sem zelo motiviran, zagnan in rad se učim novih stvari. Hkrati rad dobro splaniram in izkoristim svoj čas, saj ga ima vsak le 24 ur na dan.

Zelo me zanima umetna inteligenca, uživam tudi v mentoriranju in učenju mladih. Delam v laboratoriju za Algoritmiko in vodim ekipo Beesmetic.

Podjetništvo imam rad, ker več ko delaš, več se naučiš. Dobiš izkušnje, ki ti pridejo prav tudi v realnem življenju. Nekaj narediš za družbo, rešiš nek problem, ki ga imajo ljudje. ⁠

V Beesmeticu sem, ker mi je brand in ideja zakon. Čebelarstvo se namreč premalo spoštuje in ozaveščanje o tem se mi zdi pomembno. Poleg tega premalo ljudi ve, da čebelji produkti niso dobri le za uživanje, temveč imajo super učinke tudi na našo kožo.

BREZPLAČNA EKNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil e-knjižico 5 poletnih receptov naravne kozmetike. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters