Maja Gazvoda – Beesmetic

Vodja vizualne podobe podjetja

Brief info

Že 19 let je minilo, odkar sem prišla na ta svet. Študiram oblikovanje tekstilij in oblačil v Ljubljani.  O svojem izboru študija nisem nikoli podvomila, saj sem kljub napornemu urniku in zahtevam vesela, da delam nekaj, v čemer uživam. Rada poskušam nove stvari, tečem, izvajam jogo in plezam, iskreno pa ne maram košarke, čeprav bi mi jo marsikdo pripisal glede na mojo višino. Zelo rada delam stoje. Včasih se je treba postaviti na glavo, da se spomniš česa novega. Pojem tudi v pevskem zboru. Obožujem ročna dela- znam kvačkati, klekljati, vesti ter tkati. Če si želi in če imam čas, z veseljem komu oblikujem in sešijem obleko. Najlepše je videti svoje izdelke, ko jih nosijo ljudje, s katerimi si soustvaril obleko.

Posebna lastnost: Imam enakomerno zvita mezinčka pod kotom 45°.

Moja vloga v podjetju: Skrbim za vizualno podobo podjetja in marketing.

Kaj je zame smisel življenja? Ustvariti nekaj, kar ostane za mano in bo tudi v prihodnosti imelo nek pozitiven vtis na okolje. Vedno strmim k ustvarjanju in spoznavanju novega.

Česa se najbolj bojim? Da bi moji dvomi uničili nekaj, kar ustvarjam in si zares želim doseči.

Kaj najbolj sovražiš? Ko se zbudim 5 minut pred budilko.

BREZPLAČNA EKNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil e-knjižico 5 poletnih receptov naravne kozmetike. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters