Rebeka Udvanc – Beesmetic

Vodja marketinga

Brief info

Sem ljubiteljica svežih fig, kakijev in lubenice, rada potujem, spoznavam zanimive ljudi, se rolam, medtem ko ob meni teče moj hrt, supam in se potapljam. Zbiram kaktuse. Obožujem zabaviščne parke, vonj cvetov limoninega drevesa in sveže pokošene trave, rada hodim bosa, pojem, plešem, ustvarjam in slikam. Nemorem se odločiti, ali raje igram na flavto v orkestru, brenkam na ukulele ob prepevanju starih pesmi s prijatelji nekje v gorah ali pa se predajam ritmom ob skupinskem bobnanju na afriške bobne nekje na obali Gambije.

Posebna lastnost: Z jezikom se lahko dotaknem nosa.

Moja vloga v podjetju: Sem razvijalka in izdelovalka produktov ter vodja marketinga, poleg tega skrbim, da nas ob delu vedno spremlja dobra glasba.

Kaj je zame smisel življenja? Ko si s pravimi ljudmi, pozabiš na vse skrbi in si tam, v trenutku, brez ovir, svoboden.

Česa se najbolj bojim? Moj največji strah je, da bi pristala v neki dolgočasni službi, kjer bi morala delati osem ur na dan, pol življenja. Raje delam tudi po 16 ur na dan, če delam nekaj, kar me veseli in kar delam s srcem.

Kaj najbolj sovražiš? Kadar odkrijem, da manjka kakšna vejica na naši spletni strani.

Kaj me je navdušilo nad izdelovanjem kozmetike? Nad tem sem navdušena že, odkar sem kot mala punčka pomagala dedku pri izdelovanju ognjičeve kreme za roke – nabiranju teh prelepih rožic, sekljanju listov in mešanju, dokler ni kuhinje prevev čudovit vonj po ognjiču.

BREZPLAČNA EKNJIGA

Po prijavi boš v nekaj minutah v svoj e-mail nabiralnik dobil e-knjižico 5 poletnih receptov naravne kozmetike. Ne pozabi pregledati tudi med promocijo in vsiljeno pošto.

x
Minimum 4 characters