Rebeka Udvanc – Beesmetic

Vodja marketinga

Brief info

Sem 23-letna študentka biotehnologije, a sem se bolj našla v podjetniškem svetu, kjer se vsak dan naučimo kaj novega, vedno sveži izzivi pa poskrbijo, da ne vemo, kaj je dolgčas.

Rada spoznavam druge kulture in občudujem drugačnost, zato sem prepotovala 24 držav v Evropi, Ameriki, Aziji in Afriki, seznam tistih, kamor bi rada še šla, pa je še mnogo daljši.

Obožujem rolanje, veter v laseh in adrenalin ob hitrem spuščanju v doline. Ko lahko "izklopim" analitični del možganov, se najraje lotim slikanja na platno ali igranja kitare, bobnov ali flavte. Pa prepevanja na tople poletne večere v družbi spontanih in iskrenih ljudi.

Pri Beesmeticu prevzemam vlogo marketinga, pisanja vsebin in razvoja novih produktov. Pa še kaj bi se našlo.

Kaj točno je Beesmetic, ne vem. Sproti se razvijamo, skupaj dopolnjujemo, vztrajno rastemo in ustvarjamo zgodbo, ki se je začela z zelo preprosto mislijo: predstaviti ljudem pozitivne učinke čebeljih produktov za našo kožo.

Z leti pa je ta zgodba zrasla v skupnost ljudi, ki si poleg ljubezni do čebel in do narave delimo še iskren in spoštljiv odnos do samih sebe in do svojih teles, nam je mar za okolje in se zavedamo, da je lepota odraz zdravega odnosa do sebe in do drugih, notranje sreče in vztrajnega procesa skrbi zase. Kvalitetna kozmetika je le pika na i.

Minimum 4 characters